Web Design2019-01-21T20:05:46+00:00
Web Design

AGENTIE WEB DESIGN BUCURESTI

Servicii de web design

Indiferent de situatia in care esti, iti putem oferii solutii viabile pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit. Daca ai un website pe care doresti sa il modernizezi sau ai nevoie de un website nou, noi te putem ajuta. Din pacate, noi nu oferim servicii standard si oferte de pret inainte de a cunoaste proiectul, deoarece acest lucru afecteaza calitatea. In schimb, iti garantam ca preturile pentru web design practicate de noi sunt decente si tin cont de toate situatiile.

Creare Site de Prezentare

Crearea unui site de prezentare este utila atunci cand doresti sa promovezi anumite servicii sau produse, sa tii legatura cu potentialii clienti si sa ii informezi cu privire la activitatea ta. Un website de prezentare nu are cos de cumparaturi, pagina de check-out sau formular de inregistrare. Totusi, cu ajutorul unui website de prezentare poti sa primesti comezi, programari telefonice sau prin intermediul formularului de contact. Acest tip de website este usor de intretinut si un pret de realizare mult mai redus fata de un magazin online.

Creare Magazin Online

Magazinul online este o platforma mai complexa care are integrat un cos de cumparaturi, pagina de check-out si permite primirea de plati online. Pe un magazin online ai diferite filtre care permit navigarea si gasirea produselor intr-un mod simplu. Acest tip de website poate implementa diferite solutii de promovare (ex: produse similare, newsletter, vouchere pentru promotii). Exista diferite platforme pe care se poate dezvolta un magazin online, iar alegerea se face in functie de bugetul alocat.

Cere o oferta personalizata

Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune solutii pentru ca afacerea ta sa prospere. Contacteaza-ne pentru a discuta felul in care te putem ajuta.
Telefon 0752 233 310
Email [email protected]

WORDPRESS SAU HTML?

Pentru a te ajuta sa iei o decizie legata de realizarea site-ului de prezentare sau magazinului online, iti prezentam cateva diferente.

WORDPRESS

Mai mult de 27% din totalul site-urilor existente in lume folosesc platforma WordPress. Acest lucru este posibil doar pentru ca platforma este intr-o continua dezvoltare si orientata catre nevoia persoanelor care o folosesc. In plus, exista o intreaga piata cu produse compatibile, lucru care face ca dezvoltarea unui website sa fie mult mai usoara.

Exista o libertate de dezvoltare, numarul de pagini sau postari ce pot fi adaugate este nelimitat fara a avea nevoie sa apelezi la un webmaster. Platforma wordpress este gratuita si poate sa fie folosita ca website de prezentare, magazin online, blog sau toate trei la un loc.

Posibilitatiile de design sunt nelimitate si optimizarea seo este usor de facut, de aceea costurile pentru crearea unui website folosind aceasta tehnologie sunt mult mai reduse. Pentru a intelege mai bine acest aspect, pretul pentru creare site de prezentare poate sa inceapa de la 100 de euro.

HTML

Limbajul HTML iti ofera posibilitatea ca rezultatul final sa fie 100% multumitor pentru client, deoarece poti modifica absolut totul de moment ce websiteul este dezvoltat de la zero. Totusi, acest lucru este greoi si in anumite situatii in care complexitatea este una mai ridicata, este nevoie de foarte mult timp.

Exista cazuri in care dezvoltarea unui website folosind HTML este necesara si nu poate fi realizata pe alte platforme. Dar daca vorbim despre un simplu website de prezentare, folosirea unui site HTML nu este justificata ca timp necesar sau ca investitie.

Daca in cazul unui website pe platforma WordPress pretul de pornire este de 100 de euro, in cazul unui website facut in HTML costul poate porni de la 250-300 de euro pentru creare site de prezentare. In plus, pentru fiecare modificare/adaugare pe care doresti sa o faci pe site, o sa ai nevoie de un webmaster.

Firma Web Design Bucuresti – Creare site in trei pasi

Intrebari frecvente despre realizarea unui website

Pretul pentru realizare web design difera de la caz la caz, in functie de complexitatea proiectului. Daca vorbim despre realizarea unui site de prezentare care sa contina 3-5 pagini, pretul porneste de la 100 de euro. In alte cazuri, cum ar fi crearea unui magazin online, pretul porneste de la 250 de euro, si poate creste in functie de complexitate, numarul de porduse, etc.

Serviciile de web design sunt diferite de optimizarea SEO. Totusi, atunci cand realizam un site web, facem si optimizarea SEO pe pagini (titluri, meta descriere, tag-uri, etc.), fara costuri suplimentare.

Trebuie sa aducem iar in discutie faptul ca fiecare proiect de web design este diferit. Totusi, de cele mai multe ori, proiectele sunt livrate catre client intr-un timp scurt, fara a neglija calitatea.

  • creare site web – 2-3 zile
  • creare magazin online – 5-7 zile

Sigur, serviciul de web design nu inseamna doar realizarea de site-uri de la zero. Foarte multe din proiectele la care lucram sunt site-uri de prezentare deja existente, dar care au nevoie de un aspect mai modern si continut nou.

De ce ai nevoie de o Agentie de Web Design

Mediul online din Romania este in continua dezvoltare dar se afla totusi la inceput. Acest lucru arata ca acum este un moment potrivit pentru a dezvolta o identitate pentru firma dumneavoastra. Prin identitate ne referim la un site de prezentare sau la un magazin online, nu doar la prezenta in social media. O firma care nu este prezenta in mediul online nu exista si lasa oportunitatile si potentialii clienti sa treaca pe langa ea.

Intr-adevar, exista posibilitatea sa iti realizezi singur site-ul, dar timpul necesar pentru a invata sa lucrezi cu platformele disponibile si problemele care pot aparea ulterior fac aceasta alegere sa fie gresita. Colaborarea cu o firma de web design nu doar ca iti salveaza timpul, dar iti si ofera garantia ca rezultatul final este multumitor si eventualele probleme ce pot aparea se rezolva.

Apasa butonul de contact si cere o oferta de pret pentru realizare web design

Contacteaza-ne acum

Agentie Web Design – Parteneri