Web Design2019-01-18T11:17:54+00:00
Web Design

WEB DESIGN PROFESIONAL

Servicii de web design

Indiferent de situatia in care te aflii iti putem oferii solutii viabile pentru ca rezultatul final sa fie cel dorit. Daca ai un website pe care doresti sa il modernizezi sau ai nevoie de un website nou, noi te putem ajuta. Din pacate, noi nu oferim servicii standard si oferte de pret inainte de a cunoaste proiectul, deoarece acest lucru afecteaza calitatea. In schimb, iti garantam ca preturile pentru web design practicate de noi sunt decente si tin cont de toate situatiile.

Website de Prezentare

Website-ul de prezentare este util atunci cand doresti sa promovezi anumite servicii sau produse, sa tii legatura cu potentialii clienti si sa ii informezi cu privire la activitatea ta. Un website de prezentare nu are cos de cumparaturi, pagina de check-out sau formular de inregistrare. Totusi, cu ajutorul unui website de prezentare poti sa primesti comezi sau programari telefonice sau prin intermediul formularului de contact. Acest tip de website este usor de intretinut si are costuri mai reduse fata de un magazin online.

Magazin Online

Magazinul online este o platforma mai complexa care are integrat un cos de cumparaturi, pagina de check-out si permite primirea de plati online. Pe un magazin online ai diferite filtre care permit navigarea si gasirea produselor intr-un mod simplu. Pe un magazin online se pot implementa diferite solutii de promovare (ex: produse similare, newsletter, vouchere pentru promotii). Exista diferite platforme pe care se poate dezvolta un magazin online, iar alegerea se face in functie de bugetul alocat.

Cere o oferta personalizata

Suntem aici pentru a iti oferi cele mai bune solutii pentru ca afacerea ta sa prospere. Contacteaza-ne pentru a discuta felul in care te putem ajuta.

WORDPRESS SAU HTML?

Pentru a te ajuta sa iei o decizie iti prezentam mai jos diferentele dintre dezvoltarea unui website pe platforma wordpress sau folosind limbajul HTML

WORDPRESS

Mai mult de 27% din totalul site-urilor existente in lume folosesc platforma WordPress. Acest lucru este posibil doar pentru ca platforma este intr-o continua dezvoltare si orientata catre nevoie persoanelor care o folosesc. In plus, exista o intreaga piata cu produse compatibile, lucru care face ca dezvoltarea unui website sa fie mult mai usoara.

Exista o libertate de dezvoltare si numarul de pagini sau postari ce pot fi adaugate este nelimitat fara a avea nevoie sa apelezi la un webmaster. Platforma wordpress este gratuita si poate sa fie folosita ca website de prezentare, magazin online, blog sau toate trei la un loc.

Posibilitatiile de design sunt nelimitate si optimizarea seo este usor de facut, De aceea costul pentru crearea unui website folosind aceasta tehnologie sunt mult mai reduse. Pentru a intelege mai bine acest aspect, pretul unui website poate sa inceapa de la 100 de euro.

HTML

Limbajul HTML iti ofera posibilitatea ca rezultatul final sa fie 100% multumitor pentru client, deoarece poti modifica absolut totul de moment ce websiteul este dezvoltat de la zero. Totusi, acest lucru este greoi si in anumite situatii in care complexitatea este una mai ridicata, este nevoie de foarte mult timp.

Exista cazur in care dezvoltarea unui website folosind HTML este necesara si nu poate fi realizata pe alte platforme. Dar daca vorbim despre un simplu website de prezentare, folosirea unui site HTML nu este justificata, ca timp necesar sau ca investitie necesara.

Daca in cazul unui website pe platforma WordPress pretul de pornire este de 100 de euro, in cazul unui website facut in HTML costul poate porni de la 250-300 de euro. In plus, pentru fiecare modificare/adaugare pe care doresti sa o faci pe site, o sa ai nevoie de un webmaster.

Web Design – Cum arata colaborarea cu noi

De ce ai nevoie de o Agentie de Web Design

Mediul online din Romania este in continua dezvoltare dar se afla totusi la inceput. Acest lucru arata ca acum este un moment potrivit pentru a dezvolta o identitate pentru firma dumneavoastra. O firma care nu este prezenta in mediul online nu exista si lasa oportunitatile si potentialii clienti sa treaca pe langa ea.

Intradevar, exista posibilitatea sa iti dezvolti singur site-ul, dar timpul necesar pentru a invata sa lucrezi cu platformele disponibile si problemele care pot aparea ulterior fac aceasta alegere sa fie gresita. Colaborarea cu o firma de web design nu doar ca iti salveaza timpul, dar iti si ofera garantia ca rezultatul final este multumitor si eventualele probleme ce pot aparea se rezolva.

Contacteaza-ne acum

Agentie Web Design – Parteneri