Optimizare SEO2019-01-20T16:52:50+00:00
Optimizare SEO - Servicii si tutorial SEO 2019

OPTIMIZARE SEO – SERVICII SI TUTORIAL 2019

Despre serviciile SEO oferite de noi

Experienta acumulata, pasiunea pentru seo dar si testele pe care le facem regulat pentru a intelege cum functioneaza Google, ne face sa credem ca suntem intr-adevar o agentie care este orientata catre obtinerea de rezultate.

Ne dezvoltam constant prin parteneriate cu diferite agentii si site-uri de profil, lucru care ne ajuta sa oferim servicii de calitate intr-un timp destul de scurt. Pe parcursul timpului am dezvoltat propria retea de site-uri si in acest moment putem sa ne mandrim ca detinem mai mult de 100 de domenii de calitate.

Din pacate noi nu oferim pachete seo la preturi prestabilite pentru ca acest lucru este imposibil atunci cand iti doresti rezultate. Fiecare proiect este unic si necesita un numar diferit de resurse alocate. Nu sustinem aceste practici in care facem tot posibilul sa vindem servicii seo fara sa stim daca rezultatul final este satisfacator sau nu.

Inca de la primul contact, avem nevoie de adresa website-ului pentru care doriti sa obtineti o pozitionare mai buna. Lista de mai jos este doar un exemplu de lucru atunci cand incepem colaborarea cu un client nou. Fiecare situatie difera, asa ca in anumite cazuri este posibil sa nu fie nevoie sa urmam toti acesti pasi.

 1. Analiza cuvinte cheie (volum de cautari, marimea competitiei)
 2. Analiza competitiei (analiza profunda a competitiei din primele 10 pozitii)
 3. Analiza website-ului (analiza calitate continut, optimizarea necesara)
 4. Elaborarea unui plan de actiune (resurse necesare, timp necesar)
 5. Trimitem analiza impreuna cu planul de actiune si oferta de pret
 6. Optimizam tot continutul de pe site si aducem modificarile necesare
 7. Atragem link-uri treptat, pana cand ajungem la numarul propus
 8. Analiza rezultatelor la 2 saptamani de la inceputul colaborarii
 9. In functie de primele rezultate se decid pasii urmatori.

Ai nevoie de mai multe informatii?

Iti stam la dispozitie daca vrei sa discutam despre o posibila colaborare sau pur si simplu doresti mai multe informatii. In cazul in care nu doresti sa folosesti formularul de contact, ne poti contacta la numarul de telefon 0752 233 310 sau pe adresa de email [email protected]

Cateva informatii despre optimizarea SEO

Atunci cand vorbim despre optimizare SEO ne raportam foarte mult la Google. Se intampla acest lucru deoarece Google este lider si detine 94% din totalul cautarilor de pe internet. In plus, Google are un algoritm foarte complex si foloseste peste 200 de factori prin care decide pozitionarea pe paginile de rezultate ale cautarilor. Daca tinem cont de urmatoarele exemple, avem sanse mari de a obtine o pozitionare favorabila:

 • Viteza de incarcare a site-ului
 • Calitatea si cantitatea continutului
 • Numarul de link-uri si calitatea lor
 • Optimizarea continutului
 • Certificatul ssl
 • Numarul vizitelor primite

Scurta introducere

Cu parere de rau trebuie sa recunoastem ca exista foarte multe persoane si agentii care ofera servicii de seo fara ca cel putin sa cunoasca cum functioneaza fiecare pas si cata influenta poate avea asupra unui site. Majoritatea providerilor de servicii seo se bazeaza pe crearea de legaturi externe (link-uri) si asteapta ca rezultatele sa apara, dar nu imediat ci peste 3-6-10 luni pentru a incasa cat mai multi bani de la clienti.

Noi ne propunem sa fim diferiti, sa oferim informatii complete si reale pentru a putea incepe cu dreptul o posibila colaborare. Totusi, ideea acestei pagini nu este neaparat de a iti vinde servicii seo. Pe langa faptul ca demonstram ca ne pricepem la ceea ce facem si stim despre ce vorbim, incercam sa facem si putina educatie seo, in asa fel incat atunci cand ai nevoie sa apelezi la un provider de servicii seo, sa ai cunostintele necesare pentru a intelege exact implicatiile.

AI NEVOIE DE AJUTORUL NOSTRU

Contacteaza-ne acum